fozzy

  • traktor64 0.5
    bump for info?
    fozzy ·  June 2012
  • [new project] mlrVST
    trying out with monomeserial, max 5.1.0 and ableton 8.2.1 on a win7 machine and it doesn't work. The Vst loads and everything but the monome is unresponsive
    fozzy ·  May 2012
  • [M4L app] Live Clip Chopper
    Hey there, I'm using live_clip_chopper r35 with pages 0.2.2a35 but the bottom right button which actives "function rows" in live_clip_chopper will not work, since it acts as the page selection button in pages. Any ideas how to wor…
    fozzy ·  May 2012
  • traktor64 0.5
    Bump in case somebody tried to test this app with traktor pro2 on win7. I don't know whether it's not supposed to work at all, or I am doing something wrong. Traktor Pro 2.1.2 Max/Msp 5.1.0 Running monomeserial (bridge) with /trak …
    fozzy ·  May 2012
  • mlrV2.2 Serialosc edition with AlphaNerd Plugins
    yup, guess i did... in the Max window i'm getting: #N: extra arguments for message "fromsymbol"
    fozzy ·  April 2012
  • mlrV2.2 Serialosc edition with AlphaNerd Plugins
    trying it out with max 5.1.0 in Windows7 (64bit) but i can't drag&drop audio files (tried both with wav and aiff) (did copy the xsample files etc...) what could i be doing wrong?
    fozzy ·  April 2012
  • live looping with Molar?
    I'm using Molar_40h.dll and Molar40h.cfg files in my VST folder... so it's not an issue of using the wrong files :/ and just molar... not any app switcher with molar
    fozzy ·  August 2011
  • live looping with Molar?
    @baubie: The row is set to LTG and I'm using a return track, as suggested by crixmadine. The thing is that each row is blinking only for "half" the duration of the sample which limits me, since i can trigger mlk-style only slices fr…
    fozzy ·  August 2011
  • live looping with Molar?
    I'm a new user of molar and I'm having a few problems with the live looping thing with ableton and my 64. I've followed crixmadine's instructions and everything seems to be working fine except: 1) As soon as i record a loop i…
    fozzy ·  August 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    @darb just serialosc, using the monomeserial bridge (since mlrv2.2 doesn't support serialosc)
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    uninstalled and reinstalled EVERYTHING, and now for some mysterious reason it works! :) WOOO HOOOO!!!!
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    yup... even tested mlrv version 2.1 but i get the same... i remember a time when setting up your monome was relatively easy through the monomeserial now with the serialosc i have to install a bunch of things (bonjour, zeroconf, monomeserial bridge…
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    Ok here is the the max5 window as soon as I load the monomeserial (serialosc bridge) the two missing objects are the two monome boxes (monomeserial give an option to connect 2 monomes at once) the second screenshot is when i load mlrv. note that …
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    @chapelier fou did that... nothing changed :/
    fozzy ·  July 2011
  • new app : dj64
    bump for v2
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    @chapelier fou ctrl+m gives me a screen full of missing objects for example: del: no such object *~: no such object !/: no such object !-: no such object etc...
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    it says mlrv but it gets stuck on the contributors screen, it never fades out to the actual mlrv interface
    fozzy ·  July 2011
  • mlrv 2.2 [new version]
    Dear all, I've tried to run mlrV (2.219) but it just shows the benefactors screen and that's it. I'm using max runtime 5.1.8, serialosc, the /mlrv prefix is set on the monomeserial (serial osc bridge) and the required xsample files a…
    fozzy ·  July 2011
  • How to get mlrv2.2 to work with Launchpad
    oops i posted on the wrong topic (this is what happens when you have multiple tabs open) deleted and properly reposted
    fozzy ·  July 2011