slawww

  • live control and iac bus
    i remember having that same issue, the problem involved a missing java script or something like that. hope that helps.
    slawww ·  July 2014
  • latest tracks/videos
    @hiko that beat is stupid fresh man. awesome work. @logritm Awesome as well, summer vibe all the way.
    slawww ·  June 2014
  • latest tracks/videos
    just made this using monome_sum in conjunction with ableton push. Don't take the subject matter too seriously, messed up my leg in a bicycle accident so ive been in a rather dark place. https://soundcloud.com/fates-official/nobyl
    slawww ·  June 2014
  • SevenUp 2.0.5d (UPDATE posted 08/02/2012)
    is there any way to directly record the midi information from the melodizer to a clip in session view? i see when a device is armed and a blank slot is pressed within clip it begins recording but nothing shows up. I've been stumped on how to fi…
    slawww ·  April 2013
  • sevenup track switching issue
    use components from component folder
    slawww ·  April 2013
  • SevenUp 2.0.5d (UPDATE posted 08/02/2012)
    its the component files, the ones in the template are faulty for some reason if you use the files located in the components folder instead it works just fine.
    slawww ·  March 2013
  • mlrv 2.4
    @1nvisibleman i got it to work,i forgot to place the xsample file into the msp-external folder. Works like a charm now, awesome work guys its everything i dreamt and more.
    slawww ·  March 2013
  • mlrv 2.4
    2008 64 OSX 10.6.8 serial 0sc 1.2 i have the same problem as @1nvisibleman, the first 8th is lit and responding with MLR2.3, but there is no output whatsoever despite having the correct driver selected and using the proper settings.
    slawww ·  March 2013
  • monome yard sale
    when will shipping begin? I'm itchin' to play around with my first monome!
    slawww ·  February 2013
  • monome yard sale
    64 enclosures?
    slawww ·  February 2013